Mollabey İlkokulu
Mollabey Köyü ALAPLI / ZONGULDAK
0372 3822018

VİZYON

Yeniliklere açık, sürekli kendini geliştiren deneyimli öğretmen kadrosuyla, öğrenci merkezli eğitim veren, teknolojiyi kullanan, velilerin ihtiyaç duydukları her an okul idaresi ve öğretmenlerine ulaşıp eğitim öğretim hizmetlerini alabildikleri, öğrencilerinin başarılarını ön planda tutup, kaliteden ödün vermeyen çağdaş bir eğitim kurumuyuz.

MİSYON

Her öğrencinin öğrenmeyi öğrenme yollarını ve sosyal becerilerini geliştirmesini, toplumsal ve milli değerleri yaşamasını sağlamak, çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteği ve yeteneğini kazandırmaktır.

İstatistiki bilgiler eklenecektir.
Kütüphane Kitap Sayısı :2050

Ders Başlama:09:00 Bers Bitiş :15:00

Uydu İnternet (VSAT)

Alaplı ilçe merkezine uzaklık 7 km. Zonguldak il merkezine uzaklık 67 km.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okulumuz Mollabey Köyü sınırları içinde bulunmaktadır. Mollabey yeni köy statüsüne kavuşmuştur. Ancak Mollabey kasaba görünümümdedir. Mollabey içince bir çok marketin, çay ocağının, fırının bulunduğu ve tarım araçları bakım-onarımların yapıldığı bir yerleşim yeridir.

Sportif Etkinlikler

1-Futbol etkinlikleri 2-Masa tenisi etkinliği. 3-Badminton etkinliği. 4-Satranç etkinliği.

Proje Çalışmaları

1- Okulumuzda BEYAZ BAYRAK PROJE çalışması yapılmaktadır. 2- Okulumuzda Beslenme Dostu Okul proje çalışması yapılmaktadır. 3- Okulumuz " Temiz Okul" belgesi almıştır.